divendres, 7 de desembre del 2012

Tres passes pel misteri/Agustin Fernández Paz



Com he comentat a algun post anerior, el concepte de "literatura juvenil" és força desafortunat ja que fa que moltes persones no s´acosten als llibres que s´agrupen baix esta etiqueta i perden així l´oportunitat de llegir llibres que en molts casos són francament excel·lents.

"Tres passes pel misteri" és el conjunt de tres històries que tenen com a unió Galícia i elemements misteriosos.

-La primera història ens situa en un museu i els problemes que troba un arqueòleg amb la seua troballa. Persotatges estranys i objectes que canvien.
-La segona ens situa a Navarra durant el camí de Santiago, una història que sembla una d`eixes lleteges urbanes que tant agraden d`explicar i d´escoltar. Una dona escolta una història que després veu publicada al diari amb la persona que ho explica com a víctima...
-L´última història ens parla de les ferides encara no tancades de la Guerra Civil, un far al qual els esperits no poden descansar i una tendra història d`amor que esdevé impossible pel passat polític que no s´acaba de superar.

Pregunta a mi mateix: he tornat?

5 comentaris:

  1. almenys al bloc ... no ens abandones, sempre espere les teues entrades, gràcies

    ResponElimina
  2. ET CREUS QUE VAIG COMPRAR AQUEST LLIBRE FA DUES SETMANES???

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, jo mateix no em miraria un llibre titllat de "juvenil". Ara bé, segurament és molt difícil etiquetar, en el sentit de recomanar, llibres per franges d'edat. Sempre hi haurà llibres i edats, difícils de col·locar en un o un altre estrat.

      Elimina

Passava per ací...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...