dilluns, 20 d’agost del 2012

Sunset Park/Paul Auster


Típica història de Paul Auster, ambientada a Nova York, retracta personatges amb un passat fosc que decideixen donar a les seues vides una altra oportunitat.

Miles va estar involucrat en un accident familiar de conseqüències dramàtiques. Va decidir deixar-ho tot i fugir a l`altra part del país. Allà recobra la calma i coneix l`amor però un amor prohibit per raons d`edat, així que mentre que passa el temps torna a Nova York. Mentre tracta de reconciliar-se amb els seus familiars viu en una pis ocupat habitat per diferents personatges i cada personatge posseït per una història plena de contradiccions i mancances.

El barri de NY, la vida bohèmia, la descripció de llocs i personatges incapaços de comunicar allò que senten...
Auster en estat pur.

12 comentaris:

  1. Aquest no l'he llegit però si que el vaig regalar...m'ha de venir molt de gust per llegir-lo vull dir que m'agrada l'Auster però no m'entusiasma! ui has fet un canvi de nom i d'aspecte al bloc...queda molt bé...bon estiu!

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. A mi sí que m'entusiasma Paul Auster! Perfecte per agafar o reagafar el gust per la lectura. Aquest no l'he llegit encara.

      Elimina
  3. M'encanten les paraules que porten cap a indrets bohemis i autèntics. Tinc una llista TAN llarga de llibres pendents que fa por...

    De fet... I no estic orgullosa perquè estic en contra, m'he hagut de comprar un e-book perquè no puc carregar tant de llibre en els meus continus viatges en tren cada setmana.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. He llegit altres obres d'Auster i encara no n'he trobat cap que no m'hagi agradat. Espero llegir la que resenyes i trobar-hi tot allò que espero quan llegeixo aquest autor.

    Bones vacances!

    ResponElimina
  5. Amb tu ja són uns quants els que m'han recomanat aquest llibre. Auster m'encanta però no donc a l'abast. El tenc pendent de comprar fa temps. El darrer llegit d'ell: "Diari d'hivern". Està bé si t'interessa la figura d'Auster com a persona i escriptor, sinó millor passar :)

    ResponElimina
  6. els seus llibres m'agraden, m'agrada com escriu, però tots són massa semblants.

    ResponElimina
  7. Estic començant a llegir '50 ombres d'en Grey' per recomanació de la meua companya de pis; diu que és pornografia femenina. Te l'has llegit?

    Una abraçada :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No me l´he llegit, sembla que està tenint molt d`èxit, sí que conec dos persones que se l`estan llegint i diuen que és molt explícit.

      Elimina
  8. Volví por un corto lapso de tiempo, y me fuí otra vez, ahora he vuelto a volver. Veo que tu también te fuiste.

    ResponElimina
  9. Ja són set les persones que em recomanen el mateix llibre.

    ResponElimina

Passava per ací...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...