dissabte, 2 de juny de 2012

Lenny Kravitz/Visca l`amor!
Un que ja comença a tindre un certa edat, pensava que aquells records que sempre queden, moments puntuals de qualsevol tipus que sempre estaran presents; converses, petons, pel·lícules, amics, etc, pertanyen a la joventut, a un temps passat on qualsevol cosa era possible en qualsevol moment. Feliçment m`equivocava.

Dimarts passat en principi anava a ser un dimarts qualsevol, feina i running. A última hora i sense pensar-ho massa em vaig trobar al velòdrom Lluís Puig de Benimàment (al costat de València) al concert de Lenny Kravitz. Tot i que coneixia a este cantant, tinc per casa alguns discos seus, no em considerava com un fan incondicional, ara la cosa ha canviat perquè va ser una experiència musical increïble.

Era entre setmana, el velòdrom no estava ple, però allí dins, un grapat de musics feren que unes 3.000 personetes s´oblidaren de tot i sentiren durant dues hores l´energia poderosa que té el treball quan es converteix en passió.


4 comentaris:

 1. Visca! hi ha coses , emocions que no tenen edat

  ResponElimina
 2. sorpreses agradables i inesperades,!!!!

  ResponElimina
 3. Passar bons moments no té preu, mai sabem quan en tindrem de nous i de bons.

  No soc un gran seguidor de L. Kravits però si que alguna cançó seva m'agrada. Així i tot, en directe és allà on els artistes demostres el seu potencial i les seves febleses.

  ResponElimina
 4. L'amor és la cosa més gran, més puta i més valenta de la nostra vida. I no només tu comences a tenir certa edat... Jo tinc la sensació que vaig fer-ne ahir mateix els 18, que començava la universitat... Infeliç de mi, han passat segles!

  Una abraçada!

  ResponElimina

Passava per ací...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...