dimarts, 13 de desembre del 2011

Anna Gavalda/L´estimava /La amaba/Je l`aimais



Encara que en un sentit diferent, mentre estava llegint este llibre m´ha vingut al cap moltes vegades "Donde el corazón te lleve" se Susanna Tamaro. Es tracta en definitiva una llarga conversa en un moment delicat que du a una confessió i que porta a vore a l´altra persona d´una manera absolutament diferent.
Chloé és una dona que ha renunciat als seu treball per criar als seus fills, quan ella pensava que la vida transcorriria així fins el final, és abandonada pel seu home per una dona més jove. Provisionalment, durant els primers dies i mentre tracta de situar-se, destrossada, passa uns dies amb el seu sogre Pierre un home a ulls de tots distant i intractable. Ella descarrega la seua ràbia en ell, açò donarà pas a una llarga conversa.
Pierre conta a Chloé com ha estat la seua vida real, la que no coneix la gent, com va perdre al seu amor vertader per dur una vida "burguesa"...
En definitiva, dos personatges que han perdut els que més volien cara a cara, una amb un futur per davant que no aconsegueix vore i altre amb una passat que no vol oblidar.

5 comentaris:

  1. Es tristísimo darte cuenta de que tu corazón ha estado viviendo en todos los tiempos, menos en el presente. Y así se nos va la vida.

    Te quiero, guapo.

    ResponElimina
  2. Continua fascinant-me la feina que fas amb tots els llibres que lliges, que en són un cabàs. Desitjaria reprendre tots els llibres que tinc pendents als prestatges "El pèndul de Focault", "L'últim vol", "Obra escrita"... Però ara m'és impossible, així com continuar escrivint la novel·la que tinc a mitges.

    Tot i així he tret temps per actualitzar amb un relat (que partiré en capítols) sobre una llegenda valenciana. Espere que vulgues anar llegint-lo, ja que gràcies al suport de gent com tu és perquè ho he fet!

    Una abraçada forta!

    ResponElimina
  3. No llegué a leer Donde el Corazón te lleve, pero si me leí lo que se suponía que era la segunda parte: Escucha mi voz. Creo que es una de las peores novelas que he leído. O tal vez simplemente me pilló en mal momento...

    ResponElimina
  4. Que interessant! El veia a la biblioteca i em cridava l'atenció, ja sé per què. Però darrerement no llegeixo pas gaire...

    ResponElimina
  5. No conec el llibre, però la història sembla ben trista.

    La trobada d'un que ha renunciat al que podria haver estat la seva vida i d'una que ha estat obligada a renunciar a allò que pensava era la seva vida. Trist.

    ResponElimina

Passava per ací...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...