dilluns, 3 d’octubre del 2011

No habrá paz para los malvados

Seran el anys ( o a saber què) però cada vegada hi ha menys pel·lícules que em criden l`atenció per anar a vore-les i una vegada allí mantenen l´interés fins el final. Este film ho ha fet des de principi a fi, i si ens fixem, no té res d´extraordinari, però el que té ho resol d´una manera molt efectiva. Un policia de mitjana edat vençut pel passat i per l´alcohol, comet un triple assassinat en principi sense sentit, d´este fet escapa una persona, en este moment s´inicia una doble trama d´investigació; per una banda el policia tracta de buscar a la persona que va escapar i per altra la jutgessa efectua l´investigació oficial. Prompte s´adonara de totes les connexions existents i que no s´esperaven en un principi. El millor d´esta pel·licula és que es tracta d`una peli de génere policíac, d´investigació i de baixos fons, sense edulcorar-la amb històries forçades d´amor o amb dramatisme exagerat. Òbviament el final (que deixa lloc a la interpretació) aclareix que res no es fortuït en esta vida. Recomanable.

5 comentaris:

  1. Hola
    me ha encantado reencontrarme con tu blog
    Besos

    ResponElimina
  2. A mí el cine me sigue teniendo a sus pies, aún cuando me ofrezca películas mediocres. No sé. Será la oscuridad, la espera de la proyección, la ansiedad por ahondar en la trama... o sólo los pochoclos! :P

    Abrazo!

    ResponElimina
  3. En a mi el cinema em serveix de distracció. M'encanta que una pel•lícula aconsegueixi que deixi de pensar en res més del que estic veient. Què capti el meu interès.

    De vegades solament demano això.

    ResponElimina
  4. Me l'apuntaré :)

    Sóc una freak d'anar al cinema i de tenir una col·lecció de pel·lícules que amenace amb fer-me fora de casa; trobe que la màgia de les pel·lícules no s'ha de perdre mai.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. A mi segueix sense fer-me el pes com vaig dir-te. A banda que veure cinema espanyol me costa molt. Vaig veure "Somewhere" de Sofia Coppola i no me va acabar de convèncer. Crec que aquest mes no estic inspirada, cinematogràficament parlant :P

    ResponElimina

Passava per ací...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...