dimecres, 13 de juliol del 2011

Woody Allen/Pura Anarquia.



Uploaded with ImageShack.us

Woody Allen és un personatge al qual generalment o se´l segueix amb gran devoció o bé no agrada gens. Esta col·lecció d`articles apareguda a un diari de New York serà evidentment del gust del primer grup i no crec que agrade a aquells que no solen vore la gràcia a les seues pel·lícules.

Es tracta d´un conjunt d´escrits sobre diferents temes on mana l´aparent absurditat més absoluta però amb un rerefons de crítica social. Estètica, vida urbana, obsesió pel cos, detectius, indidelitats, el món del cinema...En definitiva, l´univers tradicional d´este autor. Una bona lectura d´estiu amb moments d´humor indescriptibles i d´altres inexplicables.


Woody Allen es un personaje al que generalmente o se sigue con gran devoción o no gusta nada. Esta colección de artículos aparecida en un diario de New York será evidentemente del gusto del primer grupo y no creo que guste a aquellos que no suelen ver la gracia a sus películas.

Se trata de un conjunto de escritos sobre diferentes temas donde manda el aparente absurdo más absoluto pero con un trasfondo de crítica social. Estética, vida urbana, obsesión por el cuerpo, detectives, infidelidades, el mundo del cine ... En definitiva, el universo tradicional de este autor. Una buena lectura de verano con momentos de humor indescriptibles y otros inexplicables.

11 comentaris:

  1. He visto el trabajo de Woody en el cine, pero nunca lo he leído.
    Siempre hay una primera vez para todo, ¿no?

    Petonets, amiguito :D

    ResponElimina
  2. D’alguna manera em segueix cridant l’atenció aquell Woody Allen jove, que dirigia aquelles pel•lícules tant esbojarrades.

    Del Allen de després també n’hi ha moltes que m’han agradat. En definitiva, no en soc un fan però si que m’agraden les seves obres.

    Dels llibres que ha escrit, solament he llegit “Como acabar de una vez por todas con la cultura” i recordo que em va agradar força.

    Per tant, estic entre el grups de persones a les quals els agradaria el llibre que proposes.

    ResponElimina
  3. Ídem Siberiana... será cuestión de leerlo porque verlo (en algunas películas) me gusta.

    Abrazo desorientado como estos días cálidos en pleno invierno.

    ResponElimina
  4. ¿ Ha terminado ya, Woody, de psicoanalizarse, o va a utilizar los grandes medios e ir a Lourdes ?

    ResponElimina
  5. Anónimo, no creo que deje nunca de psicoanalizarse ni que tenga intención de hacerlo. Saludos.

    ResponElimina
  6. Me encuentro en el primer grupo, aunque no he visto todas sus películas, algunas de plano no se me antojan.
    Es muy divertido leer las entrevistas que le han hecho y por ahí tengo un libro que en su momento leí con cierto gusto, aunque no al grado de recordar el nombre ni alguna cita.
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
  7. Un llibre més per posar a la llista, a mi les seves pel-lícules m'agraden suposo que els seus escrits també em poden agradar

    ResponElimina
  8. Doncs jo sóc de les que no els agrada massa el Woody Allen

    ResponElimina
  9. Quina gràcia! He fet clic aquí per curiositat en un link, sense mirar el nom de aquest blog. Sóc un fan del Woody Allen i la meva parella es xixonenca com el torró, axí que deixo les meves paraules en català (en valecià només puc dir "creilles" i "eixida") encara que no sigui la meva primera llengua (disculpeu els errors d'ortografía i gramaticals).

    Aquest llibre es una bogería genial però em va agradar molt més "Cuentos sin plumas" que també es una col·lecció i inclou "Como acabar de una vez por todas con la cultura".

    Una abraçada i molt de gust.

    ResponElimina
  10. Dels llibres de Woody Allen de relats no és el que més m'ha agradat. De totes maneres, llegir-lo sempre és un autèntic plaer :)

    ResponElimina

Passava per ací...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...